Нова "Хвиля": Депутати Верховної Ради створюють політичну партію

Давид Сакварелідзе та Віталій Касько оголосили про плани щодо політичної партії "Хвиля".

Сакварелідзе та Касько. Фото unian.ua

Ініціатори створення нової політичної партії розповіли про її мету та майбутню діяльність, повідомляють Патріоти України.

Отже, учасниками "Хвилі" стануть В. Чумак (позафракційний), Н. Новак (БПП), згадані вище Д. Сакварелідзе та В. Касько, В. Козленко (голова "Нової Країни" - всеукраїнської громадянської платформи).

Назва "Хвиля" є символічною: за словами ініціаторів, країні якраз і потрібна така хвиля, яка зможе змити "бруд корупції" та "принести в країну трансформації".В. Чумак також зазначив, що партію планують зробити всеукраїнською, і що наразі триває робота з пошуку "головного ресурсу", себто підбір фахових кадрів.

До партії може вступити будь-хто охочий: для цього йому потрібно лише подати необхідні документи до номінаційного комітету та пройти співбесіду з групою ініціаторів. Вже у вересні партія планує провести перший установчий з'їзд, а згодом зареєструватися в Міністерстві юстиції, зібравши необхідну кількість підписів. Ініціатива створення є цілком громадською.





Внесений Росією до "списку терористів": В аеропорту Кишинева затримали громадянина України, помічника Мустафи Джемілєва

субота, 4 травень 2024, 17:59

4 травня в аеропорту Кишинева спецслужби Молдови затримали громадянина України Ерола Велієва, який є також помічником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомив у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубар...

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...