Нова колективізація: У Криму створюватимуть сільськогосподарські кооперативи

Окупаційна влада Криму має намір зігнати всю худобу, яку утримують в своїх домоволодіннях кримчани, в кооперативи, де, як відомо, колективне - значить нічиє.

В Криму створюватимуть сільськогосподарські кооперативи. Фото: volfoto.inf.ua.

В окупованому Криму мають намір об'єднати особисті підсобні господарства в сільськогосподарські кооперативи, щоб відродити галузь тваринництва, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК.

“У Бахчисарайському районі практично все поголів'я худоби знаходиться в особистих підсобних господарствах. В таких умовах, державну підтримку тваринникам ми надати не можемо. Але як тільки люди об'єднуються в сільгоспкооператив, вони автоматично отримують статус сільськогосподарських товаровиробників і потрапляють під програми субсидування. Активізуйте зусилля в цьому напрямку, об'єднуйте селян у кооперативи і отримуйте гроші на розвиток тваринництва", – заявив підконтрольний Кремлю міністр сільського господарства Криму Андрій Григоренко.

Раніше віце-прем'єр підконтрольного РФ кримського уряду заявляв, що сільське господарство на півострові потребує фінансової підтримки з Росії, як мінімум, ще протягом трьох років.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...