"Мы в Крыму живем в концлагере, все так говорят. Россиян на работе все называют фашистами, и если снова провести референдум - 120% за Украину!", - одкровення в автобусі "Севастополь-Одеса"

Якщо ви вважаєте, що майже усі пенсіонери поголовно - це ватники, то ви жорстоко помиляєтесь...

Не усі пенсіонери - ватники. Серед них теж є патріоти. Фото: соцмережі.

"Знакомая ехала автобусом из Севастополя в Одессу. Попутчики порадовали. (Извините, что опять анонимно - но по просьбе автора, отнеситесь с пониманием). "Такой попутчик интересный был - севастопольский пенсионер - очень меня впечатлил. Первый раз выезжал за время оккупации - разговорился, сказал что россиян у них на работе все называют фашистами, и если снова провести референдум - 120 % проголосовали бы за Украину!", - пише користувачка соцмережі "Фейсбук" Mila Elcha на своїй сторінці, передають Патріоти України, та продовжує:

"Он еще много интересно рассказывал - как в Севастополе его пугали, что в Украине всё плохо - нет воды, в армию всех забирают. Он ехал и всю дорогу всё снимал на телефон, говорит - покажу им всем потом. А в Одессе радовался, что машин с русскими номерами нет. И ещё сказал - мы в Крыму живем в концлагере, все так говорят.
Потом к этому разговору другие пассажиры подключились - женщина из Симферополя - тоже пенсионерка, девушка из Одессы - у неё родители в Симферополе живут. Весь автобус в общем бандеровский оказался)). Я теперь поменяла свое мнение о бабушках с дедушками, которых все "ватными" считают."
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...