Нова посада: екс-заступника Шокіна обрали членом правління громадської організації

Віталій Касько став п'ятим членом у складі правління Transparency International Україна.

Віталій Касько. Фото:nahnews.org

29 квітня Віталія Каська, колишнього заступника генпрокурора, обрали п’ятим членом правління Transparency International Україна. Про це повідомляє сайт громадської організації, зазначають Патріоти України.

Віталія Каська обрали на термін повноважень чинного складу правління - до кінця жовтня 2016 року. За словами голови правління Андрія Марусова, аргументом на підтримку кандидатури пана Каська став його досвід у розслідуванні справ, пов'язаних із поверненням корупційних активів.

Як відомо, у лютому Віталій Касько, який став відомим завдяки справі так званих "діамантових прокурорів", звільнився з прокуратури.

Згодом проти нього відкрили провадження за підозрою у зловживаннях зі службовим житлом. Сам він звинувачення відкидає і заявляє про помсту з боку органів прокуратури.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...