Нові докази проти Кремля: На псевдовиборах в Донбасі голосували військові РФ (аудіо)

За даними української розвідки, по позиція російських військових, які на Донбасі в той час сиділи в окопах, ходили з урнами для голосування

На фейкових виборах на Донбасі у 2014 році голосували російські військові. Ілюстрація:24tv.ua

На фейкових виборах в окупованих районах Донецької та Луганської областей у 2014 році голосували кадрові військовослужбовці Російської Федерації. Про це повідомив на брифінгу представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький, передають Патріоти України з посиланням на ЛІГА.net.

Скібіцький продемонстрував журналістам перехоплену розмову, яка відбулася 1 листопада 2014 року між командувачем 12-го командування резерву південного військового округу РФ генерал-лейтенантом Андрієм Гурульовим і тодішнім командувачем так званого 1-го армійського корпусу окупаційних військ РФ генерал-майором Михайлом Зусько, прізвище прикриття Орлов.

Під час розмови Гурульов запитує Зуська, як будуть голосувати військові, що сидять в окопах, на що той йому відповідає, що по позиціях російських військ будуть ходити з урною для голосування. При цьому сам Гурульов називає те, що відбувається фарсом.

"З розмови чітко видно, що підрозділи ЗС РФ, російські найманці, які прибули на окуповані території, безпосередньо брали участь в процесі голосування", - зазначив Скібіцький.

У листопаді 2014 року Росія визнала псевдовибори терористів ЛНР-ДНР, називаючи цей захід "волевиявленням жителів південного сходу". ООН, ПАРЄ, Україна, США і ЄС заявили, що голосування на Донбасі 2 листопада 2014 року є незаконним і суперечить мінським угодам.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...