Новий "фронт": Штаб блокади оголосив "наступ" у Сумській області

Наразі триває "інженерне облаштування місцевості".

Ілюстрація: ФБ

У "Штабі блокади торгівлі з окупантами" заявили про початок блокування товарної станції «Конотоп» в Сумській області з метою припинення руху потягів з Росії. Про це повідомляється на сторінці Штабу у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні ввечері ветерани війни за Незалежність, а також громадські патріоти Сумщини, Львова, Тернополя та Києва відкрили новий редут. Цього разу в місті Конотоп Сумської області. Через Конотоп йде одна із основних магістралей торгівлі із країною-окупантом - Російською Федерацією. На товарній станції Конотопа було знайдено декілька поїздів із Російської Федерації, в тому числі з вугіллям марки антрацит", - сказано у повідомленні.

"Штаб планує впродовж місяця взяти під ефективний український контроль всі 8 основних залізничних прикордонних переходів, по яких ведеться торгівля з країною агресором - путінською Росією", - наголошується у повідомленні.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...