Новий Лозинський: депутату-радикалу, який під час полювання застрелив людину, оголосили про підозру

Обіцяють - кари не уникне.

Ілюстрація: espreso.tv

Прокурор Закарпатської області Володимир Янко повідомив депутата Великоберезнянської районної ради про підозру у вчиненні вбивства через необережність.

Про це інформує прес-служба Закарпатської прокуратури, передають Патріоти України.

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що вночі 17 червня 39-річний депутат Великоберезнянської районної ради, під час полювання, не дотримуючись правил безпеки на полюванні та не перевіривши відсутність людини на лінії пострілу, проявивши злочинну недбалість, здійснив постріл з власної рушниці у напрямку лісового масиву, спричинивши вогнепальне поранення голови майору поліції, який здійснював незаконне полювання разом з ним, внаслідок чого останній помер на місці події.

Окрім того, цей же депутат, перебуваючи в урочищі "Черемха", вчинив незаконне полювання на території об’єкту природно-заповідного фонду та порушив правила полювання.

Відтак, його дії підпадають під кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 248 КК України, - тобто незаконне полювання, вчинене за попередньою змовою групою осіб, а також кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 119 КК України - вбивство вчинене через необережність.

Нагадаємо, сьогодні вночі на території Ужанського природного парку під час полювання загинув 45-річний Михайло Сичка. За даним фактом відкрито два кримінальні провадження. Губернатор області Геннадій Москаль доручив прокуратурі та нацполіції вивчити всі обставини трагічного випадку і покарати винних.

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...