Новий скандал: Дві американки розповіли про сексуальні домагання Дональда Трампа, - The New York Times

У штабі Трампа інформацію про події 1980 і 2005 років, звичайно ж, відкидають. Але вони стали підтвердженням секс-скандалу із записом зізнання Трампа про домагання жінок, який нещодавно вибухнув.

Дональд Трамп. Фото: ВВС.

Дві американки звинуватили кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в сексуальних домаганнях. Один інцидент стався в літаку, а другий в ліфті. Про це повідомило видання The New York Times, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

74-річна Джесіка Лідс з Манхеттена розповіла про інцидент, який стався 36 років тому. Жінка сиділа поруч з Трампом в салоні літака, що летів в Нью-Йорк. Під час польоту Трамп нібито підняв підлокітник і почав до неї торкатися.

За словами жінки, приблизно через 45 хвилин після зльоту Трамп почав хапати її за груди і намагатися залізти їй рукою під спідницю. Перед цим він представився і поцікавився чи заміжня Лідс. Вона відповіла, що розлучена.

– Він був як восьминіг. Його руки були всюди, – розповіла вона.

Після того, як Трамп почав до неї чіплятися, жінка втекла в хвіст літака.

Рейчел Крукс повідомила, що в 22-річному віці, в 2005 році, Трамп насильно поцілував її при вході до ліфта в Трамп-тауер.

У штабі Трампа спростували інформацію.

– Вся ця стаття – вигадка, і для New York Times небезпечно здійснювати політичне вбивство, випускаючи таку абсолютну брехню, – заявив представник кампанії Трампа Джейсона Міллер.

Нагадаємо, 8 жовтня в мережі з’явився аудіозапис 2005 року, на якій нинішній кандидат в президенти США і мільярдер Дональд Трамп розповідав телеведучому Біллі Бушу про те, як він домагався жінок.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...