"Никаких миротворцев никуда мы вводить не разрешим, все вопросы будем решать мы, Москва. Кремль" - Жириновський на росТБ висловився про питання Донбасу (відео)

Скандальний політик додав, що в разі подальшого протистояння з країнами Заходу з питань України та Сирії Москва висуне своїм опонентам ультиматум.

Володимир Жириновський. Фото:скрін відеоЛідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що Росія не має наміру дозволяти введення миротворців на Донбас. Про це він заявив в ефірі пропагандистського шоу на росТБ, передають Патріоти України.

Так, Жириновський відзначив: "Смеется тот, кто смеется последним. Последними смеяться будут русские. Не только последними, но и на весь XXI век. Никаких миротворцев никуда мы вводить не разрешим, все вопросы мы будем решать, мы, Москва. Кремль. Слушайте бой курантов Спасской башни".

Він додав, що в разі подальшого протистояння з країнами Заходу з питань України та Сирії Москва висуне своїм опонентам ультиматум.

"Це дуже цікаво, але лише одна країна варта уваги": Американський дипломат дав оцінку розмовам про новий мирний план для України

субота, 20 квітень 2024, 8:49

Лише Україна має право вирішувати, яким має бути «мирний план». На цьому наголосив Вільям Тейлор, віцепрезидент Інституту миру США, експосол США в Україні та колишній тимчасовий повірений у справах США в Україні в інтерв’ю "Главкому", передають Патріо...

Путін не зупиниться: Генінспектор Бундесверу заявив, що РФ може підготуватися до нападу на НАТО через 5-8 років

субота, 20 квітень 2024, 8:30

Росія може бути готова до військового нападу на країни НАТО вже через п’ять-вісім років. Щоб бути загрозою, спочатку їй потрібно відновити свої сили, виснажені в Україні, вважає генеральний інспектор Бундесверу Карстен Бреєр, передають Патріоти Україн...