Обділений і ображений: Екс-нардеп пояснив, хто допоміг "злити" "чорну бухгалтерію" регіоналів

"Ця книга зникла під час пожежі, яка була в офісі ПР на Липській" - пояснив Андрій Сенченко.

Ілюстрація:www.slovoidilo.ua

Книгу з чорною бухгалтерією Партії регіонів виніс чимось обділений або незадоволений член ПР. Про це заявив народний депутат попередніх скликань від "БЮТ" і "Батьківщини" Андрій Сенченко, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"У мене була інформація про те, що ця книга зникла під час пожежі, яка була в офісі ПР на Липській. Ця пожежа була саме тоді, коли була вся ця бійня в центрі Києва, влаштована Януковичем і його сподвижниками. Виніс, наскільки я розумію, хтось із другого ешелону ПР, або чимось обділений, або незадоволений", - припустив Сенченко.

За його словами, він протягом півтора року "робив спроби знайти власника цієї книги й оприлюднити її".

"Не вдалося. Чому вона зараз виплила - складно сказати. Але всі фігуранти цієї книги і ті, хто сидять в парламенті знають, що це справжній документ", - сказав екс-нардеп.

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...

Кримінальну статтю уточнювати не схотіли: Росія оголосила Зеленського в розшук

субота, 4 травень 2024, 16:53

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук. Про це повідомляють російські пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС та публікують відповідний скріншот з бази МВС РФ, передають Патріоти України. Заз...