Обізвав "мямлею": Терорист Гіркін закликав Путіна піти у відставку

Путін особисто несе відповідальність за все, що відбувається з росіянами за межами РФ, вважає Гіркін.

Терорист Гіркін. Фото:uk.wikipedia.org

Російський терорист Ігор Гіркін на прізвисько "Стрєлок" запропонував президенту РФ Володимиру Путіну залишити посаду, щоб не нести відповідальність за полонених в Україні росіян. Про це Гіркін сказав на прес-конференції в Москві, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Кто-то из недавно выступавших у нас по телевидению (Путин — ред.) не упомянул вообще о проблеме русских в мире и только замкнулся, промямлил о том, что он согласен на вооруженные силы ОБСЕ на территории восточных районов Украины, чтобы прекратить там якобы войну. К сожалению, на чиновников — плохих или хороших сваливать это нельзя. Он лично несёт ответственность за все, что происходит с русскими людьми, гражданами России, раз он президент России, а если он не хочет быть президентом России пусть так и скажет, тогда с него эта ответственность будет снята", - сказав Гіркін.

Він заявив, що далі лицемірити неможливо, "потому что идёт сдача за пределами России, которая плавно приведёт к сдаче русских в самой России".

"Я полагаю, что российское руководство проявляет выдающуюся подлость в отношении к русским людям, находящимся в заключении в Украине", - сказав він.

За його словами, особливо разюче це виглядає в порівнянні з відношенням українського керівництва, яке нехай "лицемірно і брехливо", але прагне звільнити своїх полонених.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...