Облили кефіром: Під МВС здійснили напад на журналістку (фото)

Біля будівлі Міністерства внутрішніх справ (МВС) України, де проходить акція активістів організації С14, молодик облив кефіром журналістку знімальної групи телеканалу NewsOne і намагався втекти, повідомляють Патріоти України.

Так, одразу після інциденту молодика затримали активісти та поліцейські. Однак потім зчинилась штовханина між поліцейськими та учасниками акції. Окремі активісти стали викрикувати «Не здаємо своїх!».

Згодом з’ясувалось, що під час штовханини одному з активістів, який заявив, що не належить до організації С14, порізали руку. Медики Червоного Хреста надають йому допомогу. Активіст представився Борисом Олійником і заявив, що рану йому завдав один з правоохоронців, вдаривши кулаком у рукавиці.

Як відомо, під МВС кілька десятків мітингувальників зібралися під з вимогою розслідувати напади на активістів С14. Останній стався цієї ночі - в Борисполі в оселю Сергія Мазура невідомі кинули гранату. Вибухівкою поцілили в його кімнату, осколки розлетілися на десятки метрів. Самого Мазура вдома не було, постраждав його батько.

Джерело: УНІАН

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...