"Батько втратив багато крові": У квартиру координатора С14 кинули гранату (фото)

Гранату кинули саме в кімнату Сергія Мазура, але постраждав його батько.

Замах був на Сергія Мазура, але постраждав його батько. Колаж: РБК.

В квартиру координатора С14 Сергія Мазура в ніч на 10 жовтня 2018 року кинули вибуховий пристрій. В результаті вибуху гранати постраждав батько активіста. На сторінці активіста у соцмережі Facebook з'явилися фото кімнати, де стався вибух, передають Патріоти України.

"Це моя квартира. Гранату кинули саме в мою кімнату. Була дуже велика вибухова хвиля. Вибило двері. Постраждав батько. Втратив багато крові. Зараз у лікарні. Поки нічого невідомо", - повідомив Мазур.

"Поруч з вікном з вулиці знаходяться сходи невідомого походження", - зазначив активіст.


"Зараз працює слідчо-оперативна. Пов'язую це зі своєю громадською діяльністю. Це все, що можу сказати", - додав він. Знімки з місця події опублікували також знайомі Мазура. Активіст Володимир Сергієвський зазначив, що ймовірно це була граната РГД-5.

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...