Обмін Савченко на ГРУшників: Під Києвом приземлився спецборт російського президента, - ЗМІ

Імовірно, цим рейсом в Росію повертаються офіцери російського ГРУ Євген Єрофєєв і Олександр Александров.

У Гостомелі приземлився спецборт російського президента. Фото: Подробиці.

У Гостомелі приземлився літак, який належить Управлінню справами президента Росії. За даними ресурсу Flightradar, спецборт прибув сьогодні з Москви о 10:54, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За даними з відкритих джерел, Ан-148 з бортовим номером 61716 був замовлений російськими силовими структурами і обслуговує Управління справами президента Російської Федерації, Міноборони, ФСБ, МНС, МВС і "Роскосмос".

О 12:21 цей же літак вилетів з Ірпеня та попрямував до Москви. Імовірно, цим рейсом до Росії повертаються офіцери російського ГРУ Євген Єрофєєв і Олександр Александров.

Нагадаємо, сьогодні літак президента України Петра Порошенка відправився в Ростов-на-Дону, де його чекає українська льотчиця Надія Савченко.

А тим часом російських військових Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва відвезли із СІЗО СБУ, де вони перебували після винесення вироку, повідомив адвокат Грушники Валентин Рибін.

"Єдине, що можу точно сказати: Александрова і Еврофеева вже немає в Києві. Їх відвезли із СІЗО СБУ", - прокоментував нам Рибін.

Трохи раніше президенту подали на підпис клопотання про помилування засуджених українським судом Єрофєєва і Александрова.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...