Образила президента: У Туреччині дівчину можуть посадити до в'язниці за образу Ердогана в соцмережі

Зав'язавши в Фейсбуці розмову з чоловіком, 22-річна туркеня заробила на 4 роки в'язниці.

У Туреччині дівчину можуть посадити до в'язниці за образу Ердогана в соцмережі. Фото: newinform.com.

Громадянці Туреччини загрожує чотири роки в'язниці за образу президента країни Реджепа Тайіпа Ердогана в соціальній мережі Facebook. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Згідно з обвинувальним висновком прокуратури, 22-річна дівчина скоїла злочин під час дискусії на Facebook з чоловіком на ім'я Мурат К. 18 лютого 2014 року, коли Ердоган ще був прем'єр-міністром», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що після обміну коментарями людина подала скаргу на дівчину, стверджуючи, що вона образила чинного прем'єра і ще одну особу. Згідно з двома обвинуваченнями дівчині загрожує 4 роки позбавлення волі.

Раніше сотні громадян Туреччини зазнали переслідування і багато з них було засуджено через образу Ердогана з серпня 2014 року, коли він став президентом країни.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...