Обшуки в Харкові: Добкін образився на Луценка за те, що той називає його дружину мамою

Народний депутат Михайло Добкін розповів журналістам, як до нього приходили з обшуками.

Михайло Добкін. Фото: tsn.ua.

У Харкові проходять обшуки в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом розкрадання. Представники ГПУ відвідали будинок, в якому живе екс-мер Харкова Михайло Добкін. Про це розповів сам Добкін виданню "Медіа Порт", передають Патріоти України.

“Прийшли в будинок, де проживаю я, моя дружина, двоє дітей. Нібито не знали, що я тут проживаю. Вели себе дуже культурно. Поговорили, я показав документи про те, що я тут прописаний.

Запитав, чого вони хочуть. Вони назвали перелік документів, ці документи частково у мене є. Я добровільно видаю документи, які вони хочуть, і не розумію, навіщо вони прийшли з обшуком, адже вони знали, що я тут живу. Вони навіть не вказали, що в цьому будинку проживає народний депутат, вони виписали все на мою дружину, яку Генеральний прокурор вперто називає моєю мамою", - розповів Добкін.

Нагадаємо, сьогодні силовики прийшли з обшуками до Геннадія Кернеса і Михайла Добкіна.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...