Очікування Тимошенко Трампа біля туалету - "абсурд повний", сфабрикований АП, - нардеп Власенко про довге рукостискання лідерів

"Зустріч лідера "Батьківщини" з президентом носила приватний характер, а несподівані зустрічі Білий дім не підтверджує", - пояснив Сергій Власенко.

Зустріч Трампа з Тимошенко носила приватний характер. Фото: kp.ru.

Зустріч лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко з президентом США Дональдом Трампом мала приватний характер, тому партія не може розкривати якісь нюанси її змісту. Так народний депутат Сергій Власенко, який супроводжував Юлію Тимошенко під час її поїздки до США, в бесіді з кореспондентом "Цензор.НЕТ" прокоментував обставини вчорашньої неофіційної зустрічі Тимошенко з президентом США Дональдом Трампом, передають Патріоти України.

Власенко підтвердив, що зустріч відбулася, мала "приватний характер" і не була "однохвилинним рукостисканням". Нардеп повідомив, що Тимошенко в понеділок буде в парламенті і будь-який журналіст зможе задати їй відповідні питання стосовно зустрічі з Трампом. Також Власенко звинуватив Адміністрацію Президента в поширенні неправдивої інформації з метою "поливати брудом і придумувати абсолютно дурні речі".

Зміст усієї розмови з народним депутатом Сергієм Власенком:

- Зустріч була, вона мала приватний характер, - повідомив пан Власенко. - Тому ми не можемо розкривати якісь нюанси змісту. Смішно виглядає придумана в Адміністрації Президента версія, поширювана компанією BGR, яку, у свою чергу, найняв Порошенко нібито для просування ідей України. Хоча насправді (і сьогодні це очевидно) їхнє основне завдання - поливати брудом опозицію за кордоном і відчищати корупційний імідж Порошенка. Бо якби вони боролися за Україну, вони б підтримували будь-які зусилля, спрямовані на підтримку України. Замість цього вони почали поливати брудом, придумувати абсолютно дурні речі.

Можу сказати, що жодна несподівана для президента США зустріч не підтверджується Адміністрацією. Ніколи! Це перше. Друге: можу сказати, що всі присутні на молитовному сніданку бачили, що президент Трамп зайшов на молитовний сніданок вже після його початку. Про його появу оголосили, учасники його вітали. Так само він і вийшов із залу. Оголосили, що він іде. Всі встали й аплодували. Тому жодних колективних фотографій з Президентом ніхто не робив. Рівень забезпечення безпеки був максимальний, кількість співробітників спецслужб була максимальною. Президента заводили в зал, так само і вийшов він із залу - спеціальним маршрутом. Тому казати про якісь спеціальні зустрічі - це повна нісенітниця. Однаково, якби я, наприклад, сказав, що вчора Петро Олексійович розмовляв із автовідповідачем Адміністрації Президента США.

- Чи слід розуміти, що зустріч була попередньо погоджена з обох сторін?

- Повторю: несподівані для президента США зустрічі не підтверджуються Білим домом.

- Сформулюю інакше: чи правда, що зустріч пройшла за ініціативою Юлії Володимирівни і Трамп попередньо про неї не знав?

- Ні, неправда.

- Хто супроводжував Юлію Тимошенко в залі, де проходив молитовний сніданок?

- Це я не готовий коментувати. Не знаю. На зустрічі я не був присутній і не можу коментувати, хто кого бачив, і таке інше.

- Уже зрозуміло, що ви не хочете оприлюднювати нюанси бесіди. Але погодьтеся, якщо вже витік стався, то певною мірою нечесно перед громадянами України - не поділитися деталями?

- Витік стався не від нас. Деталі не розголошуємо, бо є, на превеликий жаль, безліч формальних обмежень, які зумовлені приватним статусом зустрічі. На відміну від Петра Олексійовича і його нечесної команди, ми розуміємо, що таке вимоги протоколу. І ми розуміємо, що є багато обмежень. Тому все, що ми могли сказати, ми сказали. Якщо у нас з'явиться можливість сказати більше, то скажемо більше.

- Хронометраж зустрічі (20 хвилин) ви підтверджуєте?

- Я не хронометрував зустріч. Але це не було однохвилинне handshake.

- Деталі від джерел ВВС, які вразили всіх: "Вона чекала його під час молитовного сніданку біля туалету," - відповідають дійсності?

- Це цілковитий абсурд, сфабрикований Адміністрацією Президента. Перший, хто це розповсюдив публічно, був представник компанії BGR. Він зробив цю заяву до офіційного підтвердження зустрічі Білим домом. Тобто вони не вірили в те, що буде підтвердження з Білого Дому.

- Чому?

- Бо розуміли: зустріч мала приватний характер. А в таких випадках підтверджень практично ніколи не буває. А тут з'явилося підтвердження. І для них це був реальний удар і шок. І вони почали розповідати нашим громадянам, які не зовсім і не завжди розуміють нюанси протоколу, бредні. Те, що вони розповіли, - це маячня.

- Григорій Немиря зустріч, що відбулася, прокоментував, тепер це зробили і ви. Коли висловиться людина, якій належить це зробити, - Юлія Тимошенко?

- Юлія Володимирівна в понеділок буде в парламенті. Починається сесійний тиждень, і будь-який журналіст зможе задати їй відповідні питання.

Нагадаємо, Патріоти України писали, що витік інформації про зустріч Юлії Тимошенко і президента США Дональда Трампа викликав бурхливе обговорення та неоднозначну реакцію.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...