Одіозна Марія Захарова довго шукала і знайшла в себе українське коріння

Спікер МЗС Росії зізналася, що є на 1/8 українкою.

Марія Захарова. Фото: ЖЖ.

Одіозний спікер МЗС Росії Марія Захарова 23 серпня, напередодні Дня Незалежності України, зізналася, що на 1/8 є українкою. Про це вона написала у Facebook, повідомяють Патріоти України.

Таким чином Захарова відреагувала на заяву президента України Петра Порошенка про те, що в Росії адепти путінського режиму обмежують права українців, не вважають українців окремим народом. "Росія - це єдина країна в світі, де українцям вже майже офіційно відмовляють у праві на етнічну визначеність... Як не згадати фразу Сталіна: українці - це ті ж росіяни", - процитувала Захарова слова Порошенка.

Спікер МЗС в іронічній формі розповіла, що в цей момент пригощала салатом співробітницю прокремлівського пропагандистського видання ТАСС Оксану Поліщук, в дівоцтві Проценко, яка, за її словами, є українкою по батьку.

А чоловік Захарової, за її словами, - наполовину українець по матері.

"І поки вони міркували, як "глобальне українство" буде "докладати зусилля для захисту їх прав у Росії", я згадала, що половина моєї власної сім'ї носить прізвище діда "Мачулко" і, щоб хоч якось порушити права своєї однієї восьмої української плоті відсунула від себе коробку шоколадних цукерок", - додала Захарова про себе.


"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...

"Нічого не виключаю, Росія не може перемогти":: Макрон виступив із новою заявою щодо введення військ в Україну

четвер, 2 травень 2024, 15:44

Президент Франції Еммануель Макрон не виключає відправлення військ в Україну, оскільки його головна стратегічна мета: Росія не може перемогти, передають Патріоти України з посиланням на The Economist. "Як я вже сказав, я нічого не відкидаю (зокрема, вв...