Одного з озброєних нападників вбив ножем: В Одесі на вулиці напали на екс-лідера "Правого сектора" (відео 16+)

Усі деталі справи наразі з'ясовують слідчі

Фото: ua.korrespondent.net

Ввечері 24 травня в Одесі з ножем напали на колишнього лідера місцевого осередку "Правого сектора", громадського активіста Сергія Стерненка. Напад стався тоді, коли він разом зі своєю дівчиною, журналісткою Наталією Усатенко, повертався додому, повідомляють Патріоти України.

Нападників було двоє. Під час оборони Стерненко завдав одному з них смертельного удару ножем у живіт. Сам отримав важку травму руки та був прооперований. Інший нападник втік.

Одним із нападників на Стерненка міг бути екс-боєць АТО з 25-ї аеромобільної бригади. Саме його тіло виявила поліція на місці скоєння замаху. Так стверджують очевидці в коментарях на сторінці Стерненка.

Другого нападника затримали. Про це в Facebook розказав радник начальника ГУ Нацполіціі Одеської області Руслан Форостяк.

"Поліція Одеської області встановила місцезнаходження та затримала іншого фігуранта резонансних подій на Фонтанській дорозі в Одесі цієї ночі. На даний момент відомо, що одна особа загинула на місці подій, одна отримала тілесні ушкодження. Крім того зазнав тілесних ушкоджень активіст Сергій Стерненко, його направлено до медичного закладу де йому надали допомогу, життю та здоров'ю активіста наразі нічого не загрожує. Особу загиблого встановлено, детальніше про саму подію, що відбувалося та мотиви буде оприлюднено незабаром", - повідомив Форостяк.

У лікарні із Стерненком знаходиться Наталія Усатенко. Каже, це не перший напад на них. За її словами, кілька днів тому до них у квартиру ломилися невідомі, а поліцейські, які приїхали на виклик, навіть не піднялися до них, щоб оглянути замок.

"Це третій напад на нас. Бляха, третій. Сергій просив надати державну охорону, але хєр. "Немає необхідності", - нас запевняли", - повідомила Наталія Усатенко.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...