"Один бандюк меня приглашал": Луценко пообіцяв приїхати до Криму з українською армією за "гоблінами і няшами"

З нетерпінням будемо чекати виконання обіцянок генпрокурора.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко пообіцяв покарати державних зрадників в Криму. Фото: facenews.uaДержавні зрадники в Криму будуть нести кримінальну відповідальність, спочатку заочно, а пізніше і реально, заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко в ефірі телеканалу "1+1" у четвер, 2 червня, повідомляють Патріоти України.

"Один бандюк з Криму на прізвище Аксьонов і на прізвисько Гоблін, яку він мав, будучи в УБОЗі, сьогодні себе називає прем'єр-міністром Криму. Він мене запрошував до Криму на допит", - сказав генпрокурор.

При цьому він заявив: "Обов'язково приїду до Криму. Разом з українською армією. Все буде добре, коли жовто-блакитний прапор буде над Сімферополем, я обов'язково прийду і всіх гоблінів допитаємо разом з няшамі і іншими персонажами".

Разом з тим Луценко підкреслив, що такі особи будуть засуджені в Україні за заочною процедурі: "Всі вони будуть відповідати, поки заочно. Сподіваюся, недовго", - сказав генпрокурор. Всього, за його словами, близько 730 посадових осіб, очевидно, зробили державну зраду.

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...

"Можна констатувати": У ЗСУ пояснили, чому війська РФ замінили "Онікси" на "Іскандери" для обстрілів Одещини

понеділок, 6 травень 2024, 12:22

Для обстрілів Одеси й Одеської області росіяни останнім часом застосовують не "Онікси", а "Іскандери". Однією з причин переходу на ці ракети може бути вища ефективність "Іскандерів". Окрім того, ворог орієнтується на запаси свого озброєння. Таку думку ...