Окупанти обстрілюють українські позиції 12 годин поспіль

Бойовики намагаються виснажити захисників України. Вони майже безупинно обстрілюють їх із гарматних установок, мінометів і танків.

Ілюстрація: ТСН

Ситуація в Авдіївці на Донеччині залишається напруженою, ворожі обстріли минулої доби сумарно тривали близько 12 годин. Повідомляють Патріоти України.

Про це на брифінгу розповів речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, передає Depo.ua.

"Абсолютна тиша в Авдіївці зберігалася приблизно з 9-ї ранку до 15-ї години. До і після цього окупанти активно застосовували міномети. Після обіду ворог відкривав вогонь з 152-мм гармат, після заходу сонця здійснив більше 20 танкових пострілів", — сказав полковник.

За словами Мотузяника, на флангах Авдіївки вдень 6 лютого активними були ворожі снайпери противника, а ввечері бойовики провели мінометні обстріли українських позицій.

"Не припинилася бойова активність окупанта і в районі Донецького аеропорту, де наші позиції в Опитному декілька разів потрапляли під обстріли з використанням гранатометів та кулеметів, після заходу сонця ворог там застосовував міномети", – сказав речник АТО.

Бойовики намагаютьсяштурмувати Авдіївкуз минулого тижня. Під час обстрілів були перебиті лінії електропередач. Задвяки злагодженим діям влади і комунальних служб у місті вдалося уникнути гуманітарної катастрофи.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...