Окупанти заплатять за все: Меджліс оголосив надзвичайний режим діяльності

Подібне рішення було прийнято Меджлісом ще 19 лютого, проте оголосили його тільки сьогодні, коли з'явилася слушна нагода.

Рефат Чубаров. Фото:ipress.ua

Меджліс кримсько-татарського народу, діяльність якого сьогодні була заборонена "судом" Криму, оголосив надзвичайний режим. Про це заявив голова Меджлісу Рефат Чубаров, повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"Ввести з 26 квітня 2016 року надзвичайний режим діяльності Меджлісу кримсько-татарського народу і його членів, регіональних і місцевих міджлісів. Їхня діяльність організується главою Меджлісу - до прийняття іншого рішення Меджлісу", - сказав Чубаров.

Подібне рішення було прийнято Меджлісом ще 19 лютого. За нього проголосувало 23 делегати. Проте оголосили його тільки сьогодні, коли з'явилася слушна нагода.


Сама запропонувала допомогу: Харків'янка готувала інформацію для програм Скабєєвої та Соловйова

середа, 1 травень 2024, 12:43

Співробітники Служби безпеки України затримали у Харкові жінку, яка допомагала російським ЗМІ виправдовувати збройну агресію Росії проти України. За даними слідства, жінка через соцмережу "ВКонтакте" звернулася до російського воєнного кореспондента та ...

"Каждый удар молота - удар по врагу!": Медведєв "убив" Зеленського на агітаційному плакаті (фото)

середа, 1 травень 2024, 11:59

Колишній президент Росії, чинний заступник глави Радбезу Дмитро Медведєв "убив" президента України Володимира Зеленського агітаційним плакатом, повідомляють Патріоти України. Чиновник привітав росіян зі святом праці (1 травня), "згодувавши" населенню а...