Олег Ляшко виматюкав Порошенка, Тимошенко, Онищенка та "іншу бл#доту" (відео, 18+)

Головний радикал назвав політиків "махровими корупціонерами".

Олег Ляшко. Фото: Укрінформ.

Головний "радикал" українського парламенту Олег Ляшко заявив про переговори, які відбулися між Президентом України Петром Порошенко, лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко і нардепом-утікачем Олександром Онищенком перед рішеннмя парламенту про зняття недоторканності з останнього, повідомляють Патріоти України з посиланням на Цензор.Нет.

Увага! Ненормативна лексика!

За інформацією Ляшка, Онищенко намагався шантажувати Порошенка і Тимошенко. "Радикал" стверджує, що є запис цих переговорів і депутат Онищенко опублікує їх найближчим часом. Крім того, Ляшко назвав Порошенка, Тимошенко, Онищенка, "іншу бл#доту" "махровими корупціонерами".

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.