Операція "Реінтеграція": План Росії - провернути сценарій з "народними республіками" в інших регіонах країни, - Арестович (відео)

Бажання Росії – переграти наслідки холодної війни на свій бік. Мотивація – будь що, бо люди Кремля насправді вірять в те, що вони верзуть. Сценаріїв багато.

Військовий оглядач Олексій Арестович. Фото: navigator011.livejournal.comУ прямому ефірі "Обозревателя" військовий оглядач Олексій Арестович висловив думку, що Росія не буде протистояти реінтеграції Донбасу до складу України, тому що їх план полягає в тому, щоб провернути сценарій з "народними республіками" в інших регіонах країни, інформують Патріоти України.

"Якщо їм вдасться пропхати нам Донбас назад, то потім вони по накатаній схемі спробують провернути цей сценарій з Харковом, Миколаєвом, Одесою, Херсоном, Закарпаттям та іншими регіонами", - зазначив він.

Як підкреслив Арестович, Мінські угоди дадуть можливість Кремлю розділити Україну, а відповідні зміни до Конституції допоможуть це зробити швидше. На його думку, саме питання внесення змін до Конституції стане тим каменем спотикання, який призведе до дострокових виборів парламенту в Україні.

"Будь-яка серйозна спроба внести відповідні зміни до Конституції стане причиною величезної внутрішньої політичної кризи. Думаю, саме для цього і буде переобраний парламент, адже той, що є, ніколи за ці зміни не проголосує. А коли парламент переоберуть, якщо організувати "ширку ", то це стане можливим", - підсумував він.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...