Опубліковане відео вибуху смертниці під час штурму у Сен-Дені

Відео було зняте на мобільний телефон.

Скриншот

З'явилося відео вибуху терористки-смертниці, яка активувала вибуховий пристрій під час штурму поліцейськими квартири в Сен-Дені. Відео розповсюдив американський телеканал АВС News, повідомляють Патріоти України.

Відео було зняте на мобільний телефон із будинку через дорогу від будівлі в Сен-Дені, яка стала місцем смертельного рейду поліції рано вранці 18 листопада.

У верхній частині будівлі можна побачити низку маленьких блискучих вогників, можливо, лазерні приціли на зброї поліцейських. Потім чутна перестрілка, а через кілька секунд відбувається вибух на верхньому поверсі чотириповерхової будівлі.

Як стало відомо пізніше, пояс смертника підірвала 26-річна Асне Аітбуласьєн, яка була двоюрідною сестрою Абдельхаміда Абауда, якого вважають організатором терактів у Парижі.

Вибух стався після того, як поліцейські увірвалися в квартиру. Французька влада підтвердила, що Абауд і Аітбуласьєн були вбиті під час ході рейду.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...

Америка ставить питання руба: Блінкен прибув до Китаю. У портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпіна не допомагати росіянам, - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...