Оскарженню не підлягає: Не зважаюяі на протести НАБУ суд зняв арешт із майна сина глави МВС

Апеляційний суд Києва зняв арешт із майна фігуранта “справи рюкзаків” – сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра.

Апеляційний суд Києва частково задовольнив скаргу сторони захисту Олександра Авакова та зняв арешт із квартири та трьох машиномісць у підземному паркінгу по вул. Протасів Яр, 8 у Києві, а також із квартири по вул. Мироносицька, 22 у Харкові, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК-Україна.

– Ухвалити нову постанову, якою призначити судовий розгляд у суді першої інстанції. Постанова Апеляційного суду оскарженню не підлягає. Повне зачитування рішення суду відбудеться 26 грудня о 16 год. 16 хв, – оголосив суддя.

Крім того, за словами прокурора Олександра Снєгірьова, суд призначив новий судовий розгляд у справі сина Авакова. Санкція статті передбачає конфіскацію. Коли відбудеться розгляд справи по суті, Снєгірьов не уточнив.

Нагадаємо, в листопаді Солом’янський райсуд у Києві заарештував нерухомість сина глави МВС Арсена Авакова Олександра.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...