У Холодницького оскаржили відмову суду заарештувати Авакова-молодшого та Чеботаря

Прокурори наполягатимуть на обранні запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою для всіх підозрюваних.

Олександр Аваков. Фото:Reuters

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) оскаржила відмову суду заарештувати сина Авакова Олександра і колишнього заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря. Про це йдеться в повідомленні прес-служби САП на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

6 листопада 2017 року САП подала до Апеляційного суду міста Києва апеляційні скарги на ухвали слідчих суддів Солом'янського районного суду міста Києва від 1 листопада цього року у кримінальному провадженні у так званій справі рюкзаків, яким підозрюваним у справі обрано запобіжний захід у вигляді особистих зобовязань, сказано в повідомленні.

САП вважає зазначені заходи дуже м'якими і такими, які не відповідають тяжкості кримінального правопорушення та встановлених під час досудового розслідування ризиків.

Прокурори будуть наполягати на обранні запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою для всіх підозрюваних.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...