"Основна ставка - це не м'яка сила, не якісь законспіровані люди": Журналіст розповів, чому Путін розраховує саме на Медведчука

Ані підходи, ані критерії підбору кадрів, ані саме розуміння, "чим є Україна та як з нею працювати", в Кремлі не змінилися.

Віктор Медведчук. Фото: соцмережі.

Президент Росії Володимир Путін обрав Віктора Медведчука, аби зробити на нього ставку в Україні, оскільки їхні картини світу збігаються. Крім того, господар Кремля довіряє своєму куму та обидва ці персонажі не вірять в Україну як у самостійний державний проект. Таку думку висловив журналіст і публіцист Віктор Трегубов, передають Патріоти України.

Як підкреслює він, в Україні довго не могли зрозуміти, на кого ж тут буде ставити Кремль. "А буде улюблений кум. Можна, звичайно, розглянути і версію, що це робиться, аби відвести погляди. Але, з огляду на великі зміни на українському медіа-ринку та витрачені на них суми, це навряд чи. Занадто складно й дорого для операції прикриття. Безумовно, частину яєць Кремль покладе у інші кошики, але основну – у звичний", – зауважив представник ЗМІ.

На його переконання, висування Медведчука в ролі російської ставки в українському політикумі – свідчення того, що ні підходи, ні критерії підбору кадрів, ні саме розуміння "що є Україна та як з нею працювати" в Кремлі не змінилися.

"Володимир Володимирович досі ставить на тих, кому довіряє особисто. І його основна ставка тут – це не м'яка сила, не якісь глибоко законспіровані люди. Це персонажі, які не приховують ні своєї проросійськості, ні своєї невіри в Україну як самостійний державний проект. І це люди мають дуже специфічну картину світу, що більш-менш збігається з картиною світу самого Володимира Володимировича", – констатує Трегубов.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...