Особливості спецконфіскації: Рада відмовилася розглядати закон Пашинського

Проект закону про зарахування до державного бюджету майна екс-чиновників до вироку суду був внесений замість законопроекту № 4057, який не пройшов комітет і отримав ряд зауважень від Ради Європи.

Верховна Рада. Ілюстрація:www.promova.info

Верховна Рада України 16 червня не стала включати до порядку денного проект закону про зарахування до державного бюджету майна екс-чиновників до вироку суду. За таке рішення по законопроекту № 4811 не проголосувала необхідна кількість депутатів, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Документ повинен був представити один з його авторів, глава Комітету з питань національної оборони, нардеп від "Народного фронту" Сергій Пашинський.

Як зазначили автори проекту, підтримка Радою їх законодавчої ініціативи дозволить направити в бюджет України близько 50 млрд грн, частинe з яких слід спрямувати на фінансування оборонного замовлення.

Даний законопроект був внесений замість законопроекту № 4057, який не пройшов комітет і отримав ряд зауважень від Ради Європи. Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності виступив проти прийняття даного законопроекту.

"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...