Особу мюнхенського стрілка встановлено: Німці підводять сумні підсумки

Житель Мюнхена 18-річний німець іранського походження відкрив стрілянину з пістолета біля торгового центру "Олімпія", в результаті якої загинуло щонайменше 10 осіб і 20 осіб, включаючи дітей, поранено.

18-річний іранець відкрив стрілянину в центрі Мюнхена. Фото: espreso.tv.

Нападником в Мюнхені виявився 18-річний німець іранського походження, який довгий час жив в місті. Про це повідомив керівник поліції Мюнхена Хубертус Андре, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Поліція Мюнхена у Німеччині підтвердила самогубство чоловіка, який ввечері 22 липня влаштував стрілянину біля торгового центру "Олімпія" Про це йдеться в офіційному повідомленні у Twitter поліції Мюнхена.

"Ми знайшли тіло людини, яка скоїла самогубство. Ми припускаємо, що він був тим, хто відкрив стрілянину і був єдиним стрільцем", - йдеться у повідомленні.

В результаті стрілянини загинули щонайменше десятеро осіб, у тому числі сам стрілець. За актуальною інформацією, отриманою зі станцій швидкої допомоги та лікарень, поранених внаслідок стрілянини у торговому центрі більше 20.

Нагадаємо, в результаті стрілянини загинули щонайменше десять осіб, в тому числі сам стрілець.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...