От і все: Стець подав у відставку

Про своє рішення повідомив у соцмережі.

Юрій Стець. Фото: ЖЖ

Міністр інформаційної політики Юрій Стець подав у відставку. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Рік тому я став членом уряду. 9 місяців тому розпочав свою роботу МІП. Як і обіцяв, звіт про свою діяльність триматиму публічно, зокрема, і тут – у Фейсбук... І, звісно, як і обіцяв рік тому, з початком сесійного тижня пройду всі юридичні процедури у ВР та КМУ, пов'язані з реєстрацією офіційної заяви про відставку", – повідомив Стець.

Нагадаємо, 27 жовтня, Стець заявив, що може подати у відставку вже 3 грудня після звіту у Верховній Раді про свою роботу.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...