От-от вийде на свободу: За Насірова внесли 100 млн грн застави - ЗМІ

За даними джерела сайту "Наші гроші" заставу нібито внесла дружина Насірова Катерина Глімбовська.

Роман Насіров. Фото:Taxlink

За голову Державної фіскальної служби Романа Насірова внесли заставу 100 млн грн. Про це повідомило джерело сайту Наші гроші, передають Патріоти України.

За даними джерела, заставу нібито внесла дружина Насірова Катерина Глімбовська.

Після перевірки даних про сплату застави працівниками СІЗО Насіров зможе покинути ізолятор. Це може відбутися сьогодні-завтра.

Як відомо, Роман Насіров був затриманий 2 березня. Йому було вручено повідомлення про підозру у зловживанні службовим становищем. За даними слідства, Насіров у 2015-2016 рр, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка дав незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ «Фірма «Хас», ТОВ «Карпатнадраінвест», ТОВ «Надра Геоцентр», що призвело до нанесення державі збитків на 2 млрд грн..

У день затримання Насіров терміново ліг у лікарню «Феофанія». Кілька діб його адвокати переконували, що у глави ДФС інфаркт, однак у підсумку це не підтвердилося, і Насіров взяв участь у судовому засіданні.

7 березня Солом'янський райсуд Києва ухвалив рішення про взяття глави ДФС під варту на 2 місяці з альтернативою внесення застави в 100 млн грн. 13 березня Апеляційний суд м. Києва залишив це рішення без змін.

Катерина Глімбовська - це донька власника будівельної корпорації «Альтіс» Олександра Глімбовського, чиї компанії за останні шість років виграли державні тендери на 3,39 млрд грн.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...