Так от що готувала Москва? СБУ заявила про замах на Порошенка

Замах нібито готувався під час візиту до Харківської області

Фото: rbc.ua

Анонім заявляв про підготовку замаху на президента України Петра Порошенка, який перебував 22 серпня у Харківській області. Про з посиланням на джерело в Управлінні СБУ в Харківській області повідомляє Укрінформ, передають Патріоти України.

"Вчора, 22 серпня, близко 12:00 надійшов дзвінок на телефон УСБУ від аноніма. Дзвінок був не зі стаціонарного телефону, а з використанням ІР-телефонії. Жіночий механічний голос повідомив про запланований замах на Порошенка під час візиту у Харківську область", - зазначило джерело.

За його словами, виявити місцеперебування аноніма було неможливо. Відомості про подію внесені до ЄРДР за ч.1 ст. 112 КК України (замах на життя державного діяча).

Нагадаємо, раніше в Івано-Франківську під пішохідний міст на міському пляжі заклали вибухівку.

Своїх "кадрів" бракує? Росіяни вербують білоруську молодь до збирання БПЛА, - ЦНС

вівторок, 30 квітень 2024, 6:30

Російські окупанти продовжують використовувати Білорусь для ведення війни проти України. Зокрема, тепер білорусів намагаються залучити до збирання безпілотних літальних апаратів. Такі спроби загарбників було помічено в Білоруському національному техніч...

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...