От так "еліта": Видний політик Дніпропетровщини влаштовує криваві собачі бої - ЗМІ (відео, 16+)

Екс-кандидат на пост міського голови Кривого Рогу Інна Іванченко коментувала поєдинок двох собак породи алабай, в якому брав участь її пес.

В Кривому Розі проводять собачі бої. Скріншот.

У соціальних мережах набуло резонансу відео, на якому екс-кандидат на пост міського голови Кривого Рогу Інна Іванченко виступає в ролі ведучої поєдинку двох собак породи алабай. Відео опублікував користувач youtube на ім'я Олександр Кудінов, пишуть Патріоти України з посиланням на 1kr.ua

За дерев'яною огорожею чоловік Інни Сергій Іванченко в компанії кількох людей, один з яких в спецодязі «Метінвест», стравлюють 11-місячних псів один проти одного.

Сама Інна Іванівна озвучує фізичні характеристики собак, а під час сутички підбадьорює свого вихованця.

Зафіксовані на відео дії, за словами зоозахисників, підпадають під дію Закону України №3447-IV «Про захист тварин від жорстокого поводження».

Для довідки: стаття 299 Кримінального Кодексу України.

1. Знущання над тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене із застосуванням жорстоких методів або з хуліганських спонукань, а також нацьковування зазначених тварин одна на одну, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів, - караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

2. Ті самі дії, вчинені у присутності малолітнього, - караються штрафом до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років.

Ухилянтів повернуть назад? Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України

середа, 8 травень 2024, 10:50

Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України. Зокрема, якщо Київ доведе, що вони відхиляються від військової служби. Про це заявила прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте. "Ми не будемо організовувати депортацію або шукати ...

Новий поворот: Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства

середа, 8 травень 2024, 9:59

Олігарху Ігорю Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства директора однієї з юридичних компаній. Дослівно: "За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора відомому бізнесмену, підозрюваному в легалізації майна, от...