Отримає медаль замість втраченої ноги: На Донбасі засвітився черговий "бойовий бурят" Путіна

Під час "громадянської війни" в Україні продовжують гинути та отримувати поранення уродженці Бурятії.

Що забули буряти на Донбасі? Фото: соцмережі.

Стало відомо, що українські військовослужбовці на Донбасі "вивели із ладу" російського найманця з Бурятії Олександра Курякова. Про це повідомив в Telegram офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц"), передають Патріоти України.

"Особливості "громадянської" війни...Сорока на хвості принесла що напередодні до Стаханівскої центральної лікарні представники окупаційних військ привезли пораненого з діагнозом "Мінно-вибухова травма, ампутація 3-ї частини нижньо-правої гомілки". Лікарі навіть не здивувалися коли записували в історію хвороби дані пораненого", - повідомляє офіцер.

Згідно з інформацією, Курякін Олександр Володимирович 1967 р.н., в/ч 69647, 37 омсбр ВС РФ родом із м. Кяхти (Республіка Бурятія). "Незабаром в одному з наказів МО РФ за навчання в Ростовській області їхтамнєт Олександр отримає медаль "За отвагу" або "Бойові заслуги"", - додав Штефан.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...