Отримали те, що заслужили: Тимчук розповів про долю кримських "іуд", що перейшли в ВМФ РФ

Українські військові, що після анексії Криму перейшли служити в Чорноморський флот Росії, втратили у зарплаті, бо база флоту втратила статус іноземної.

В 2014 році близько 50% українських військових у Криму перейшли на бік Росії. Фото: Дзеркало тижня.

Російські окупанти під час захоплення Криму постійно пропонували українським військовим перейти служити в Чорноморський флот РФ, відзначаючи, що зарплата російських моряків в кілька разів вище, ніж українських. Однак зрадники Батьківщини не врахували кілька важливих моментів, розповідає координатор групи "Інформаційно опір" Дмитро Тимчук у своїй колонці на "Апостроф", передають Патріоти України.

"Перебуваючи у тому ж званні і на аналогічній посаді, в ВМФ РФ військовий отримував зарплату у 3-4 рази більше, ніж український офіцер. Зрозуміло, що це далеко не кращим чином впливало на наших військовослужбовців", - зазначив експерт.

У той же час, ніхто зі зрадників не врахував те, що після окупації Криму база Чорноморського флоту РФ втратила статус закордонної, а тому з зарплат військових зникли надбавки і відрядні.

"Тепер ці військові отримують стільки ж, скільки на території РФ. З урахуванням кримських цін, грошова винагорода виявилася набагато нижчою, ніж наші доблесні зрадники розраховували", - підкреслив Тимчук.

Через російські гроші: У Молдові судитимуть главу Гагаузії

середа, 24 квітень 2024, 22:43

У Молдові до суду передали справу проти башкана Гагаузії Євгенії Гуцул та керівниці головного офісу неконституційної партії Шор в Кишиневі. Про це повідомляє NewsMaker у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. За даними Антикорупційної прокурату...

Пропагандисти Кремля заявили, що РФ і Україна "вперше провели очні переговори" стосовно дітей, омбудсмен відреагував

середа, 24 квітень 2024, 22:28

Дитяча омбудсменка країни-окупанта Росії Марія Львова-Бєлова заявила, що РФ і Україна нібито "вперше провели очні переговори стосовно дітей". Про це повідомило 24 квітня російське пропагандистське агентство "РИА-Новости", передають Патріоти України. "П...