​Оце хто б пообіцяв на тому референдумі: окупанти заборонили кримчанам здавати квартири відпочивальникам

Держдума РФ вирішила заборонити використовувати житлові приміщення як готелі та хостели, а також надавати в них готельні послуги.

Відповідний законопроект вже ухвалили в першому читанні, повідомляється на офіційному сайті російського парламенту, зазначають Патріоти України.

"На заборону використання житлових приміщень як готелів, іншого засобу тимчасового розміщення, а також надання в них готельних послуг наполягає один з авторів законопроекту № 876688-6 "Про внесення зміни до статті 17 Житлового кодексу Російської Федерації" депутат Державної Думи Сергій Катасонов", - зазначається в повідомленні.

Автори законопроекту вважають, що таке використання житла порушує права мешканців будинків, які проживають поруч.

Литва готова відправити війська до України, але є нюанс

середа, 8 травень 2024, 14:56

Литва готова відправити свої війська до України із навчальною місією, але Київ поки що не звертався з відповідним проханням. Про це прем'єрка Литви Інгріда Шимоніте розповіла виданнню Financial Times. Шимоніте повідомила, що у неї вже є дозвіл від парл...

Виписали квитки на концерт Кобзона: Прикордонники масовано атакували піхоту РФ біля Соледару (відео)

середа, 8 травень 2024, 14:39

Прикордонники нищать окупантів на Соледарському напрямку. Зокрема, вдалось нанести комбінований удар по піхоті РФ на цій ділянці. Так, прикордонники-аеророзвідники бригади "Помста" виявили переміщення піхоти на Соледарському напрямку. "За наданими коор...