Оце так: Полковник поліції воював за "ДНР" - журналіст

Голубан свого часу був затриманий СБУ.

Юрій Голубан. Фото: ФБ

Юрій Голубан, полковник Нацполіції, нібито воював на боці "ДНР". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Артем Фурманюк, передають Патріоти України.

"Мої джерела також підтверджують, що він насправді працював саме в управлінні "А" Донецького обласного СБУ під керівництвом саме Ходаковського", - йдеться у його повідомленні.

За словами журналіста, Голубан свого часу був затриманий СБУ й навіть поміщений на короткий час до Кіровоградського СІЗО. "За моєю інформацією, українські чекісти затримали його за те, що дізналися про його прямий мобільний зв'язок з ватажком терористичного угрупування "Восток" Ходаковським під час боїв за Донецький аеропорт", - пише Фурманюк.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...