Оце так: Савченко у Луцьку розповіла, чому не треба розстрілювати корупціонерів

Депутатка вважає радикальні заходи неефективними.

Надія Савченко. Фото: volyn24.com

Нардеп Надія Савченко зустрілась з лучанами і розповіла, чому створила власну партію. Зустріч відбулась на Театральному майдані Луцька у неділю, 9 липня, повідомляють Патріоти України з посиланням на volyn24.com.

Насамперед у Луцьку Надія Савченко вклонилась полеглим військовим та поклала квіти до стели загиблим під час Революції Гідності та у війні на Сході. А потому розповіла про свої політичні плани зі сходів обласного драмтеатру.

Парламентар, зокрема, зауважила, що наразі реєструє власну політичну силу – "Громадсько-політичну платформу Надії Савченко". Каже, не створює партію імені себе, а навпаки – підписується власним ім’ям під новим проектом.

"Я хочу створити політичну силу, в якій не буде жодної людини, яка колись була при владі, жодної людини, в якої є власний великий бізнес", - наголосила вона.

Серед планів, які хоче втілити Надія Савченко з однодумцями, – повний перепис населення, інвентаризація усього українського майна, зміна адміністративного устрою та політичної системи.

Також депутатка запевнила, що не має фінансування з боку інших політиків та бізнесменів.

"Якби так було, то я б перед вами виступала не на сходах, а на сцені, вищій за цю будівлю (обласний драмтеатр, - ред.), тут виступав би "Океан Ельзи" за великі гроші, а на мене ви дивилися б через підзорну трубу", - наголосила вона.

Відповідаючи на численні запитання слухачів (здебільшого - пенсіонерів) Надія Савченко пояснила, чому не вважає за потрібне розстрілювати корупціонерів так, як це роблять до прикладу в Китаї. Мовляв це залякує лише корупціонерів нижчого рівня, а на інших ніякого впливу немає.

Хоча й після офіційного завершення зустрічі, Савченко все ніяк не відпускали – їй і картину подарували, і телефон залишити просили і навіть – дати автограф.

Товариш Савченко, а віднедавна – її однопартієць, лучанин Ігор Рицко розповідає, що візит нардепа на Волинь був дуже продуктивним.

"Враження дуже позитивні, дякую волинянам за те, що прийшли і підтримали. Дякую поліції і місцевій владі за підтримку правопорядку. Відвідали ми Володимир-Волинський, Ковель, село Прилісне та Луцьк, послухали про місцеві проблеми та поговорили з громадою", - поділився враженнями політик та анонсував створення обласного осередку партії Савченко.

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилося відео, яке демонструє дивну поведінку нардепа Надії Савченко в стінах парламенту.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...