Оце так "улов": Французькі рибалки "піймали" у сіті португальський підводний човен

​Португальський військовий підводний човен потрапив у сіті французького риболовецького судна біля берегів Великобританії.

Ілюстрація: ЖЖПідводний човен Tridente, який брав участь у спільних маневрах з кораблями ВМФ Великобританії, заплутався в сітях французького риболовецького траулера Daytona, приписаного до порту Сен-Брійо, повідомляє ТАСС з посиланням на префектуру французької зони Атлантики, повідомляють Патріоти України.

"Підводний човен негайно здійснив виринання і встановив контакт із траулером", - йдеться в повідомленні префектури. В результаті події ніхто не постраждав. Інцидент стався приблизно в 55 км на південь від британського мису Лізард. В даний час рибальська сіть з човна вилучена працівниками британської морської рятувальної служби. Траулер ж рухається до французьких берегів.

Удар з півночі не дав бажаного ефекту ворогу на сході: ЗСУ відновили втрачені позиції на Харківщині

середа, 15 травень 2024, 1:45

Українські військові відновили втрачені раніше позиції та покращили тактичне положення на окремих ділянках Куп'янського напрямку. Про це увечері у вівторок, 14 травня, повідомив Генеральний штаб ЗСУ. . "Ситуація в районах бойових дій залишається склад...

"Готові розглянути конкретну пропозицію": Ще одна країна в НАТО назвала умови відправлення військ до України

вівторок, 14 травень 2024, 23:54

Міністр оборони Швеції Пол Йонсон допускає, що Стокгольм може розглянути питання відправлення військ до України, якщо країни-союзники складуть "конкретну пропозицію". Про це йдеться у Breaking Defense із посиланням на слова міністра оборони Швеції, пер...