"Палець в целофановий кульочок": Турчинов жорстко потролив росіян контролем на українському кордоні

Секретар РНБО підкреслив, що для російських громадян ніякого полегшеного перетину кордону з Україною не буде.

Олександр Турчинов в аеропорту "Київ" на презентації системи фіксації біометричних даних. Фото:прес-служба РНБО

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов пожартував про зняття відбитків пальців у росіян при в'їзді в Україну. Турчинов взяв участь в презентації в аеропорту "Київ" системи фіксації біометричних даних іноземців та осіб без громадянства, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Він підкреслив, що для російських громадян ніякого полегшеного перетину кордону з Україною не буде, і всі, хто підпадає під рішення РНБО "будуть перевірятися тотально".

"У першу чергу ми почали устаткування цими технічними засобами пропускних пунктів на російсько-українському кордоні. Це для нас пріоритет", - сказав Турчинов.

Також він пожартував зі зняття відбитків пальців у росіян при в'їзді в Україну.

"Ніяких винятків для російських громадян не буде. Це принципово ... Коли сканер раптом не буде працювати - тоді палець в целофановий кульочок і туди, де він добре працює ... Це жарт", - сказав політик.

Як відомо, раніше Турчинов повідомив, що вже з 1 січня 2018 року громадяни 71 країни, в тому числі і Росії, зобов'язані будуть здавати відбитки 5 пальців для ідентифікації при в'їзді в Україну та завчасно надсилати повідомлення про цілі перебування.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...