Парасюк зірвав брифінг прокурора ГПУ Куценка і звинуватив його у брехні

Нардеп заявив, що йому ніхто не повідомляв про виклик до прокуратури.

Володимир Парасюк. Фото:infosmi.net

Народний депутат України Володимир Парасюк прийшов до прес-центру Генеральної прокуратури, де проходив брифінг прокурора ГПУ Владислава Куценка, і звинуватив останнього у брехні. Зайшовши до зали, Парасюк наголосив на тому, що нікуди не тікав і не переховувався від ГПУ і назвав подібні заяви Куценка брехливими, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Парасюк також зазначив, що його адвокатів не пустили до ГПУ разом з ним. Він також наголосив на тому, що йому ніхто не повідомляв про виклик до прокуратури. У свою чергу прокурор Куценко наголосив на тому, що відповідна повістка була.

Після словесної перепалки Куценко підвівся зі свого місця і вирішив не продовжувати брифінг. На прохання Парасюка залишитись і дати певні пояснення, Куценко залишив залу прес-центру ГПУ і сказав журналістам, що брифінг не продовжуватиме.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Парасюк заявив, що не переховується від Генеральної прокуратури і готовий дати свідчення.

У свою чергу у ГПУ запевняли, що Парасюк мав з’явитись на допит сьогодні і повторно запросили його на 26 листопада. Як сказав прокурор Куценко, повістку на допит Парасюку було надіслано за місцем роботи – до Апарату ВР 19 листопада.

За його словами, на сьогодні було призначено допит по одному з чотирьох кримінальних проваджень – щодо подій у Львівській області, які пов’язані з викраденням людини.

«Користуючись нагодою, запрошуємо його з’явитись 26 листопада о 10.00 в управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління ГПУ… для допиту у якості свідка", - заявив Куценко.

Захищати начальство не було вже кому: Бійці Третьої штурмової бригади полонили двох російських командирів, що поклали своїх підлеглих в ході атаки українських позицій

неділя, 12 травень 2024, 0:55

Бійці Третьої окремої штурмової бригади біля населеного пункту Райгородок на Луганщині взяли у полон заступника командира роти і старшого сержанта 752-го полку РФ. Про це 11 травня повідомляє пресслужба бригади. Зазначається, що під час спроби штурм...

"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...