Парламентська дисципліна: Для депутатів варто запровадити багатотисячні штрафи - експерт

Якщо штраф за запізнення на засідання буде хоча б тисячу доларів, тобто за нинішнім курсом 26-27 тисяч гривень, можливо, "слуги народу" трохи задумаються, вважає Микола Спиридонов.

Ілюстрація:www.pravda.com.ua

Якщо у народних депутатів немає почуття відповідальності, потрібно цю відповідальність створювати штучно, тобто за системою штрафів і за системою позбавлення депутатського мандата. Про це в коментарі FaceNews розповів експерт Українського інституту аналізу та менеджменту політики Микола Спиридонов, зазначають Патріоти України.

"Якщо штраф за запізнення на засідання буде хоча б тисячу доларів, тобто за нинішнім курсом 26-27 тисяч гривень, можливо, трохи задумаються", - зазначає Спиридонов.

Аналітик додає: "Я не пам'ятаю жодного засідання Верховної Ради, яке почалося б рівно о десятій ранку, а після перерви почалося б рівно о 16:00. Такі були обрані народні обранці - недисципліновані".

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...