Партія влади гуляє: На новорічному корпоративі БПП сталися "дві шикарні бійки", - ЗМІ

Президент виступив з промовою, в якій розповів про відмінний стан справ в країні, а також розкритикував Ляшко і Тимошенко - "на них можна тільки покласти".

Партія Порошенка відгуляла корпоратив. Фото: Корреспондент.net.

На передноворічній вечірці, влаштованій фракцією Блоку Петра Порошенка (БПП) 22 грудня в спортклубі "5 елемент", що належить президенту, відбулися дві серйозні бійки. Про це "Вестям" повідомив один з депутатів Верховної Ради, який був присутній на заході, передають Патріоти України.

"Ви - найкраща команда, на вас можна покластися, а на тих, що з вилами і косою, можна покласти (ймовірно, мова йде про лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка і лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко - Ред.)" , - сказав Порошенко, виступаючи з промовою.

Також в ній президент відзвітував про стан справ в країні, чим, на думку джерела, "здався навіть самим депутатам БПП відірваним від реальності". Крім іншого, за словами співрозмовника видання, Порошенко розповів про те, що виконуються всі обіцянки, які давав.

Виступив і генпрокурор Юрій Луценко: "На початку року буде швидкий процес по Віктору Януковичу і ми зможемо націоналізувати гроші".

Дві бійки за годину: побитий Розенблат

Після цього, за словами депутата, протягом години сталися "дві шикарні бійки". "В одній з них постраждав Розенблат (нардеп від БПП Борислав Розенблат - Ред.)", - розповів нардеп.

Одна з бійок, стверджує співрозмовник, "була дуже гучною, з перекиданням урн в курилці, але охорона заблокувала доступ, тому не було видно, хто бився". Також депутат розповів, що багато топ-персон БПП покинули захід через чорний вхід вже через півгодини після його початку, оскільки на головному вході багатьох намагалися зняти журналісти.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....