"Партнеры из Киева издеваются над людьми": Путін обурений енергоблокадою Криму

Однак запевняє - Москва з усім справиться.

Володимир Путін. Фото: ЖЖ

Проблеми з енергопостачанням Криму будуть подолані. Про це заявив президент Росії Володимир Путін у ході засідання президії Держради в Нижньому Тагілі, повідомляють Патріоти України.

"Потрібно сьогодні зробити все, щоб працювали тимчасові джерела генерації, а до 20 грудня, як ми домовлялися, щоб була вже покладена перша нитка енергомосту. Ну, а влітку 2016 року і друга гілка", - сказав він. Крім того, Путін подякував кримчанам за "їхню стійкість, за готовність перенести певні негаразди, пов'язані з цією енергоблокадою". При цьому президент РФ запевнив, що ці проблеми будуть подолані.

В окупованому Криму припинена робота великих промислових підприємств, для дітей оголосили позапланові канікули до 30 листопада. Нагадаємо, в ніч на 20 листопада в Херсонській області унаслідок підривів електричних опор були виведені з ладу дві з чотирьох магістральних ліній електропередачі, якими здійснюється енергопостачання території Криму, а також частин Херсонської та Миколаївської областей. Пізніше були пошкоджені опори інших ліній електропередач.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...