Пашинський розповів, як ділитимуть гроші Януковича

"Народний фронт" пропонує Верховній Раді України спрямувати арештовані 1,5 мільярда Януковича на потреби армії і соціальні виплати українцям.

Сергій Пашинський. Фото: nfront.org.ua.

Верховна Рада має прийняти закон про конфіскацію арештованих 1,5 мільярди доларів Януковича, щоб забезпечити соціальні виплати українцям і покрити деякі потреби армії. Про це повідомив заступник голови фракції «Народний фронт», голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський, пишуть Патріоти України з посиланням на прес-службу партії.

Заступник голови фракції «Народний фронт» зробив акцент на тому, що є зацікавлені люди в тому, щоб не розподіляти конфісковані у екс-президента України кошти.

«Ще раз звертаю увагу, це дуже просто: і словом, і ділом 40 мільярдів гривень ми можемо конфіскувати в бюджет. З них тільки 10 мільярдів йде на оборону. Наша фракція пропонує 18 мільярдів витратити на підвищення рівня життя. Тому коли розповідаєте про турботу про населення, то подбайте», - підкреслив голова Комітету з питань національної безпеки і оборони.

Нагадаємо, недавно глава Міністерства юстиції України Павло Петренко відповів на питання про подальшу долю скандальних 1,5 млн дол колишнього гаранта Януковича, заарештованих в українських банках. Він вважає, що гроші повинні повернутися до державного бюджету.


На тлі нового наступу російських загарбників на Харківщині США надсилають потужний політичний сигнал: Держсекретар Блінкен прибув до Києва

вівторок, 14 травень 2024, 8:15

Під час зустрічей з керівництвом України Блінкен говоритиме про значення додаткової допомоги США Україні і запевнить українців у незмінній подальшій підтримці США. Ентоні Блінкен приїхав в Україну . До Києва прибув держсекретар США Ентоні Блінкен. Про...

На концерті Кобзона другий за масштабами аншлаг за останній рік: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 14 травня

вівторок, 14 травень 2024, 7:51

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 14.05.24 орієнтовно склали: