"Янукович би заплакав. Де цей ювелір?": Соцмережі вибухнули коментарями через золоту лопату Кузьміна

У мережі активно обговорюють любов українських "еліт" до всього золотого.

Ілюстрація: pikabu.ru

У будинку колишнього заступника генерального прокурора Рената Кузьміна під час обшуків знайшли цікавий сувенір - золоту лопату, повідомляють Патріоти України.

Обшуки проходили в рамках однієї з кримінальних справ, правоохоронці знайшли цінності, документи і власне золоту лопату.

Як зазначається, виріб виконано в розмірі звичайної городньої лопати, але з дорогоцінного металу. "Янукович би заплакав", "Де цей ювелір", - коментують користувачі.

Гепрокуратура підозрює Кузьміна в скоєнні ряду тяжких злочинів. Зокрема, проти нього розслідуються кримінальні провадження у ч. 3 ст. 371 КК (незаконне затримання, домашній арешт або тримання під вартою).

Крім того, розслідування проводиться за підозрою в організації в 2010 році незаконного затримання колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Кузьмін перебуває в державному розшуку.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...