"Печалька": Луганські партизани підірвали казарму російських бойовиків

Російські іхтамнети поїдуть додому в дерев'яному макінтоші.

В повітря злетіла казарма бойовиків. Фото: from-ua.com.

Протягом декількох днів луганські партизани провели комплексну спеціальну операцію по інформаційній боротьбі проти російських загарбників. Але цим вони не обмежилися. У Сокольниках ними було підірвано казарму з окупантами. Про це повідомив Олексій Арестович у себе на "Фейсбуці", посилаючись на паблік "Луганщина Україна", передають Патріоти України.

Як пишуть в пабліку, з 13 по 15 жовтня 2016 року луганські партизани провели відразу кілька вдалих операцій і відразу в декількох районах окупованої області.

"Найбільш ефективна операція проведена в ніч на 15 жовтня в районі н.п. Сокольники. У казармі бойовиків трапилася печалька ... Щось в неї потрапило, хтось із росіян (" іхтамнет "..., ага, щасс) поїде в Ростов в дерев'яному макінтоші.

"Ми не просто так вийшли настільки близько до "нуля" і саме на цю казарму - а не треба було стріляти по нашим хлопцях у Станиці Луганській!", пишуть користувачі соцмережі.

До цього інші луганські групи провели розминку в рамках операцій ІПСОА. А саме, 13 і 14 жовтня в містах Ровеньки (напевно, найбільш постраждале від російських репресій місто Луганщини) і Антрацит з'явилися листівки з поздоровленнями місцевого населення з нагоди Дня захисника України.

У кого із зором нормально, на фотках побачить прив'язку до цих міст.

І, напевно, найкращий подарунок луганським патріотам зробила одна з донецьких груп Українського опору!

Навіть не попереджаючи про свої плани, раніше відпрацювавши по Горлівці і Донецьку, хлопці 15 жовтня зробили успішне скидання ними ж розроблених листівок над центром Луганська !!!

Погодка була нормальна і на фотках, які нам передали через волонтерів, добре видно наш рідний Луганськ :)

Вибачте, донеччани, фоткати по місцю не пішли - були зайняті "упаковкою" Русні в Сокольниках.

Україна, з Днем захисника! Покрова Святої Богородиці нас захистить! "

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...