Пентагон застерігає Росію від неуважних дій, пов'язаних з військовими навчаннями

Представник американського відомства розраховує, що РФ буде виконувати свої зобов'язання перед сусідами

Пентагон буде уважно стежити за навчаннями ЗС РФ. Фото: ria.ru

В США схвильовані раптовою перевіркою боєздатності ЗС РФ та розраховують, що Кремль все ж таки буде виконувати свої зобов'язання щодо контролю над озброєннями та прозорості. Про це заявили у Пентагоні, передають Патріоти України з посиланням на "Цензор".

"Мы видели сообщения о том, что российские военные начали “внезапные” военные учения. Рассчитываем, что Россия будет соблюдать все соответствующие обязательства и обещания в рамках существующих соглашений по контролю над вооружениями и мерам доверия с тем, чтобы обеспечить соседям соответствующие гарантии и прозрачность в том, что касается размера и характера этой деятельности", - заявила "Інтерфаксу" 25 серпня представник американського військового відомства Мішель Балданца.

"Внезапная проверка боеготовности часто происходит перед масштабными военными учениями в России, и в связи с запланированными учениями “Кавказ 2016″ мы внимательно отслеживаем ситуацию", - додали у повідомленні.

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...