Перед "ватою" незручно - в "ЛНР" скажуть, продалася: Королевська каже, що не відразу зрозуміла, як проголосувати за відставку Яценюка (фотофакт)

Представниця "Опоблоку" запевняє, що просто поплутала кнопки.

Наталія Королевська. Фото:www.ukrinform.uaНародний депутат від "Опозиційного блоку" Наталія Королевська заявила, що переплутала кнопки під час голосування за резолюцію недовіри уряду. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Також вона опублікувала свою заяву, якою просить зарахувати її голос "за" постанову. "Це жах, я вирішила, що потрібно голосувати за відставку кнопкою "проти". Я проти цього уряду", - пише вона.

Як відомо, сьогодні Верховна Рада України не ухвалила постанову про недовіру Кабінету Міністрів, що призводить до його відставки.

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...